MUŞ / MERKEZ - Karaağaçlı İmam Hatip Ortaokulu

May

İmkânlar ölçüsünde namaz buluşmaları yapıldı.

May

Dinî gün ve gecelerde okul içi-dışı günün anlam ve önemini belirten programlar yapıldı.

May

Öğrenciyi tanıma teknikleri. (Anket, görüşme, gözlem, problem tarama listesi, sosyogram vb.) konulu sunum yapıldı.

May

Akademik başarıyı artırma çalışmaları, LGS çalışmaları yapıldı.

May

Türkiye'de gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik olaylar, buluş ve gelişmeler okul panolarında sergilendi.

May

Öğrencilerde, saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek için söyleşi düzenlendi.

May

“İyilik” temalı tiyatro oyunu yazılarak sahnelendi.

Nis

“Ramazan Sandığı” uygulaması hayata geçirildi.

Nis

Okulumuzda uygun mekanlara ayet ve hadisler yazıldı.

Nis

Okul yöneticileri, öğrencilerin mesleki bilgi beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesine yönelik bazı kurumlarla  işbirliği gerçekleştirdi.

Nis

Okulda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

Nis

Branşlar bazında özgün çalışması ve örnek uygulaması olan öğretmenlerle tecrübe paylaşımı yapıldı.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen ve Muş Merkez Yaygın İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde yapılan 2023 Muş İli İmam Hatip Ortaokulları arası "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması"nda  okulumuz Muş Merkez Karaağaçlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Samet YEŞİLKAYA Muş İl 1. olmuştur. Öğrencimizin ödülü Muş Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Enver KIVANÇ bey tarafından takdim edildi.  Sevgili öğrencimizi tebrik eder emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulü okulumuz Türkçe Öğretmeni Gözde AĞAGİŞİ ÖZCAN'ın sunumuyla kutlandı.

Mrt

Kur'an-ı Kerim, Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin İmam Hatiplik, Müezzinlik, Vaizlik ve Kur'an Kursu Öğreticiliği uygulamaları meslek dersleri öğretmenlerinin etkin katılımıyla planlandı ve uygulanddı.