MUŞ / MERKEZ - Karaağaçlı İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

2023-2024 Muş İli yıldızlar kız futsal kategorisinde yarışan okulumuz Karaağaçlı İmam Hatip Ortaokulu kız takımımız il birincisi oldu. Emeği geçen beden öğretmenimiz İlkan ATMACA ve sevgili öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Mrt

Okulumuzda yapılan deprem tatbikatından görüntüler

Ock

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1.Dönem Sonunda  Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz sevgili öğrencilerimizin karnelerini dağıttılar. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda farklı ve eğlenceli bir çok etkinlik düzenledik. Öğrencilerimiz bu etkinlikleri sergilerken hem eğlendiler hem de değişik alanlarda yeteneklerinin farkına vararak öz güvenlerini geliştirmiş oldular.

Emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 1. Dönem 2.Ortak yazılı sınav takvimimiz Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği tarihler aralığında oluşturuldu.

Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Ekm

Tüm okul genelinde türkiye geneli deneme sınavı gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz hem kendilerini denemiş hem de  okulda, iide ve tüm Türkiye'de başarıları durmlarını görmüş oldu.

Ekm

Haz

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşenur AKYÜREK tarafından yıl sonu resim sergisi düzenlendi. Serginin açılışı Muş İl Milli Eğitim Müdürü Enver KIVANÇ Bey'in teşrifleriyle gerçekleşti. Sergide emeği geçen Okul Müdürümüz Kemal TUTAL'a, Görsel Sanatlar Öğretmenimize, diğer öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Haz

Okul bahçesine oturma alanları oluşturuldu.

Akademik rehberlik kapsamında "Mesleğimde Bir Gün" programı gerçekleştirildi.